Selecteer een pagina

Wie ben ik?

Ik stel me voor!

Als je iets gaat kopen wil je graag weten waar je iets koopt en van wie je dat doet.

Hier ga ik me voorstellen en vertellen wat mijn doel is van mijn onderneming.

Mijn naam is Kevin van Mook en ben getrouwd en vader van 2 meisjes.
We wonen in Noord-Brabant dicht bij de Drunense Duinen. In mijn vrije tijd speel ik graag tennis en probeer zo veel mogelijk tijd door te brengen met mijn gezin. Daarnaast houd ik me veel bezig met het internet en dan voornamelijk het ontwerpen en uitwerken van websites.

Van jongs af aan heb ik al interesse in alles wat met het internet te maken heeft en ontwerp ik al websites voor mijzelf en voor andere. De laatste jaren merk ik erg in mijn omgeving dat bijna alles via internet gaat en dat mensen bijna alles via socialmedia of websites doen. Ik help veel mensen al op dit gebied maar merkte dat er nog steeds vaak onduidelijkheid is. Ik wil graag deze mensen gaan helpen en ondersteunen.

Mijn doel met deze ondernemening is mensen te gaan helpen om een website te maken voor een goede prijs en de juiste ondersteuning waar je die nodig hebt. Ik wil samen met de klant een profiel opstellen door om een zo goed mogelijk beeld te krijgen wat je wensen zijn. Ik wil eerlijk zijn in wat ik kan bieden en adviseren wat ik denk wat het beste is. Ik wil samen met jouw een website maken! Niet een mooi verkoop praatje geven en je iets verkopen maar een mooi concept bedenken samen en deze uitwerken tot we tevreden zijn van 2 kanten. Mijn bedoeling is om samen je website een succes te maken 

Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact met mij op!

Mijn doel

Mijn doel met deze onderneming is om te helpen een zo goed mogelijke website te maken die voldoet aan jouw wensen. Ook al heb je er helemaal geen verstand van. Ik wil geen standaard Design verkoper zijn maar ik wil juist op een persoonlijke manier omgaan met de klant en advies geven op een eerlijke manier. Geen dingen proberen te verkopen waar je niks aan hebt. Daarnaast wil ik je helpen door persoonlijk advies te bieden over mijn ervaringen en hoe ik het zou doen als je een website wil kopen. Als je iets koopt dan zal ik je helpen met de vragen die je hebt en je op gang helpen waar dit nodig is. Bedenk je uiteindelijk dat je toch iets anders wil in je design dan zal ik dit zonder problemen aanpassen mits dit natuurlijk niet het hele design is. Luisteren naar elkaar is belangrijk en dit is wat we doen, zo maken we jouw website tot een succes!